• Lønnskalkulator
 • Menneskene
 • Tjenester
 • Kontakt
 • Erik Malmedal Salhus

  Frontend
  Javascript
  Java
  React
  Redux
  TDD

  Erik er en senior systemutvikler med meget god kompetanse på både frontend- og backend-utvikling. Han har god erfaring med både små og større webapper ved bruk av moderne rammeverk som AngularJS, jQuery og React. Han er også en dreven javautvikler og har mye fokus på å skrive lesbar kode med funksjonell nytte. Han har også god kunnskap og erfaring med apputvikling for Android.

  Erik er scawesome!

  Unsplashed background img 2

  Eriks scills

  Erik har god erfaring med utvikling av kundebaserte webløsninger. De siste årene har han jobbet for SPK, Gjensidige og NorgesGruppen både som løsningsarktitekt, utvikler og scrum master.

  På PERFORM-prosjektet til SPK jobbet han i flere team og var innom utviklingsoppgaver som generell videreutvikling av den interne pensjonsløsningen, ytelsesoptimalisering av både klient- og serverkode, logganalyse og integrasjon mot Altinn. I sitt siste oppdrag hos Gjensidige har han jobbet med utvikling av selvbetjente kundeløsninger. Han var også hovedbidragsyter til en spesialtilpasset salgsløsning for Toyota og salg av Gjensidige forsikring.

  Hos NorgesGruppen Data hadde han hovedansvaret og var selvstendig utvikler av en helt ny rollebasert beredskapsapplikasjon for kjøring av sqler. I tillegg bidro han til at Norgesgruppen startet på en moderne SPA(single page application) med moderne rammeverk for utvikling av neste generasjons applikasjon for scanning og bestilling av varer i butikk.

  Erik er en ansvarsbevisst teammedarbeider og liker å drive utviklingen fremover. Han har lang erfaring med arbeid i miljø hvor automatiserte tester, kontinuerlig utvikling og hyppige lanseringer er standard rutine.

  Erik er sertifisert Java-programmerer og Scrum Master.

  Erik er en erfaren utvikler med stor interesse for utvikling av visuelt flotte løsninger som har funksjonell nytte.

  Java

  Javascript

  Android

  Spring

  Angular

  React

  Ønsker du å bli kontaktet av oss?

  Hei, jeg heter oppgi navn , og dere kan kontakte meg på oppgi mobil­nummer .
  Vennligst fyll inn både navn og mobilnummer så vi vet hvem vi skal ringe :)
  Innsending av kontakt-meg-skjema feilet. Vær snill og prøv igjen :)