• Lønnskalkulator
 • Menneskene
 • Tjenester
 • Kontakt
 • Erlend Nilsen

  Teknisk arkitekt
  Integrasjonsutvikling
  Analyse og design

  Erlend er en erfaren arkitekt og systemutvikler som trives med å være høyt og lavt. Forståelse for kundens domene og forretning er alltid fundamentet – mer effektive og treffsikre it-løsninger er alltid målet.

  Erlend er scawesome!

  Unsplashed background img 2

  Erlends scills

  Erlend har gjennom mer enn ti år opparbeidet seg bred erfaring fra mange ulike roller i store utviklingsprosjekter. Som arkitekt, tech lead og utvikler jobber han helst med Java-baserte back-end-løsninger og integrasjoner. Like gjerne jobber han med å kartlegge og forbedre forretningsprosesser. Uavhengig av rolle og arbeidsoppgaver er Erlend positiv, lærevillig og pilktoppfyllende og har vist evne til å levere resultater etter kort tid.

  Erlend forstår raskt nye domener og jobber godt med forretning og brukere. Med god fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig , trives han godt med å jobbe mot kundens partnere, leverandører og egne kunder, nasjonalt og internasjonalt.

  De siste fem årene har Erlend opparbeidet seg en unik prosess- og domeneforståelse innenfor energi-domenet generelt og AMS/smart grid spesielt gjennom sine roller som produkteier, løsningsarkitekt og technical lead i Embriqs produktportefølje for MDM og AMS (Quant).

  Utenfor arbeidstiden er Erlend en sterkt plaget tilhenger av Lillestrøm sportsklubb.

  Arkitektur

  Integrasjon

  Java

  Forretnings-
  prosesser

  Domene-
  forståelse

  Tech Lead

  Ønsker du å bli kontaktet av oss?

  Hei, jeg heter oppgi navn , og dere kan kontakte meg på oppgi mobil­nummer .
  Vennligst fyll inn både navn og mobilnummer så vi vet hvem vi skal ringe :)
  Innsending av kontakt-meg-skjema feilet. Vær snill og prøv igjen :)