• Lønnskalkulator
 • Menneskene
 • Tjenester
 • Kontakt
 • Ken Gullaksen

  Java, Javascript, Ruby
  Full Stack
  Systemutvikling
  DevOps
  Teknisk Arkitekt

  Ken er en selvdreven, kvalitetsbevisst og disiplinert full-stack utvikler med over ti års erfaring innen systemutvikling. Han jobber med utvikling, design og arkitektur, og har en nese for gode brukeropplevelser.

  Ken er scawesome!

  Unsplashed background img 2

  Kens scills

  Ken er dyktig i flere programmeringsspråk og er sertifisert Oracle Java utvikler. Han har erfaring fra flere store prosjekter og kodebaser, og kjenner det som må til for å gjøre kode vedlikeholdbar og robust nok til å tåle tidens tann. Ken har lang erfaring med DevOps og kontinuerlig utrulling av store systemer.

  Ken er hyggelig og flink til å kommunisere både med kunder og teknikere. Han er mottakerbevisst, og har en god evne til å finne frem til løsninger som gir mest verdi for innsatsen. Ken er en OSS entusiast og har bidratt til flere kjente Open Source biblioteker, samt publisert en del av sine egne. Hans mest populære, som ble publisert i 2012, har over 800 stjerner på github. Ellers er Ken en blid og hyggelig person som på fritiden driver med karate og bygger ting til sine to døtre.

  Ønsker du å bli kontaktet av oss?

  Hei, jeg heter oppgi navn , og dere kan kontakte meg på oppgi mobil­nummer .
  Vennligst fyll inn både navn og mobilnummer så vi vet hvem vi skal ringe :)
  Innsending av kontakt-meg-skjema feilet. Vær snill og prøv igjen :)