Kristoffer Mysen

Systemutvikling Java

Fullstack utvikler

Teknisk Arkitektur

kristoffer@scelto.no

Kristoffer Mysen

Kort om Kristoffer

Kristoffer er en erfaren og dyktig seniorkonsulent med erfaring siden 2006. Som akademisk bakgrunn har han en Master of Science ved Universitetet i Oslo.

Siden starten av sin karriere i 2006 har han kontinuerlig jobbet som utvikler og arkitekt, primært med backend-løsninger basert på Java. Samtidig har han opparbeidet seg en solid frontend-erfaring og jobber nå som fullstack utvikler.

Kristoffer er genuint opptatt av fag og trives med komplekse oppgaver gjerne med tett dialog med forretningssiden. Han har lang erfaring med å ta en idé fra tegnebordet til kjørbar løsning gjennom å samarbeide tett med kunde, ha god forståelse for prosjektplanlegging og riktig gjennomføring/leveranse.

Kristoffer er spesielt opptatt av å utvikle langsiktige løsninger. Hans lange erfaring som utvikler av en produktportefølje, har gjort han opptatt av engasjement og produkteierskap. Det vil si at han brenner for å lage løsninger som er enkle å vedlikeholde, inneholder tydelig og lettleselig kode, har gode nok tester og er godt dokumentert.

Som person er Kristoffer åpen, tillitvekkende og flink til å kommunisere. Han har hatt mye ansvar i sine prosjekter og liker å lære bort til andre teammedlemmer. Kristoffer er veldig allsidig og løsningsorientert, og han tror på at ett tett og åpent samarbeid med ærlige tilbakemeldinger er viktig.

På privaten er Kristoffer en hyggelig familiemann som setter like stor pris på en lang joggetur i skogen så vel som en god bok foran peisen.

Kristoffer er scawesome!