Scelto ønsker velkommen til Emil og Lars!

1.1.2024 startet to dyktige og ikke minst hyggelige utviklere hos oss.

Emil er fullstack utvikler med bred erfaring innen mikrotjenestearkitektur, hendelsesdrevet arkitektur, Cloudteknologi, DevOps, Lean og software craftsmanship. Han har lang erfaring innenfor mobilitet/samferdsel og er vant med å jobbe i produktfokuserte organisasjoner i smidige, kryssfunksjonelle team. Som person er Emil stort sett alltid i godt humør. Han er lære- og samarbeidsvillig og bidrar gjerne med kunnskapsdeling og opplæring av andre.

Lars har tolv års erfaring som utvikler og tech lead. Han har også erfaring som designer og har solid kompetanse innen produktutvikling og utviklingsprosjekter hvor han har vært med fra idé til lansering og forvaltning. Lars brenner for prosjekter og produkter som er meningsfulle og samfunnsnyttige. Han er opptatt av løsninger som dekker brukernes behov og krav til universell utforming. Lars er tålmodig og hjelpsom, og tar gjerne på seg rollen som mentor. På fritiden er Lars en aktiv person som elsker å vandre på t-merka stier, trene og å se på improteater.

Velkommen skal dere være begge to!

Dersom dere trenger bistand fra erfarne og hyggelige konsulenter eller du er en hyggelig og dyktig utvikler som ser etter nye muligheter kontakt:

Tor Eric Sandvik
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no

eller

Ida Hveding Huse
Tlf: 92 23 11 76
E-post: ida.huse@scelto.no



Ida Hveding Huse

Ida har over 15 års erfaring i it-bransjen både som utvikler, teamleder, seksjonsleder og nå som COO i Scelto. Hun brenner for smidig utvikling, team topologies og målstyring.

Forrige
Forrige

Et reisebrev fra React Alicante

Neste
Neste

Replicating SwiftUI styles for custom components