Velkommen til Thomas!

I dag startet enda en erfaren utvikler hos oss. Med Thomas teller vi i alt 35 dyktige og ikke minst hyggelige utviklere.

Thomas har over 15 års erfaring som utvikler og teknisk arkitekt. Han er en stor pådriver for smidig utvikling ved hjelp av DevOps, automatisering, kontinuerlig leveranser, produksjonssetting og forvaltning av moderne løsninger. Han har bred erfaring med å utvikle skyklare systemer basert på evolusjonær lettvektsarkitektur med mikrotjenester, hendelsesorientering og containerbaserte kjøretidsplattformer. Thomas er vant med å jobbe i smidige, tverrfaglige produktteam. Han har gode kommunikasjonsevner, er opptatt av å bygge gode relasjoner og beskrives som en humørspreder i teamet.

Velkommen til oss, Thomas!

Dersom dere trenger bistand fra erfarne og hyggelige konsulenter eller du er en hyggelig og dyktig utvikler som ser etter nye muligheter kontakt:

Tor Eric Sandvik
Tlf: 90 96 90 97
E-post: tor.eric@scelto.no

eller

Ida Hveding Huse
Tlf: 92 23 11 76
E-post: ida.huse@scelto.no

Ida Hveding Huse

Ida har over 15 års erfaring i it-bransjen både som utvikler, teamleder, seksjonsleder og nå som COO i Scelto. Hun brenner for smidig utvikling, team topologies og målstyring.

Neste
Neste

Et reisebrev fra React Alicante